Zoek nu je droomauto

12 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
1-8-2022 10:22:49
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Gastvrij ontvangst, goed gesprek, tegenslag bij overeenkomst maar goed opgelost. Feestelijke afsluiting en nu genieten!!
3-6-2022 20:16:19
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb een zeer goede ervaring met het kopen van mijn occasion.Goede service en zeer vriendelijke medewerkers. Alles verliep vlekkenloos.Auto netjes en keurig afgeleverd. Bezoekje aan Occasionland zeer waard.
16-4-2022 20:39:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer klantvriendelijk. Duidelijke en eerlijke communicatie denken erg met je als klant mee! Hele goede service en natuurlijk een mooie auto.
15-2-2022 23:12:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Via internet bij Occasionland terechtgekomen. Wat een fijne medewerkers en alle wensen die we hadden besproken en deze zijn netjes geregeld. Ook de service is top: belde over kapotte ruitenwissers en deze werden direct opgestuurd.
22-11-2021 10:55:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Zeer goede ervaringen bij het kopen van onze occasion. Goede en eerlijke communicatie vooraf en ook nadat we na een maand toch een probleem hadden met onze auto. De reparatie viel officieel buiten de garantie, maar toch heeft Occasionland de betaling op zich genomen. Dat waardeerden wij uiteraard zeer.
27-10-2021 17:06:49
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
We zijn uitstekend geholpen door deze enthousiaste verkopers van occasionland. Zijn zeer betrokken bij de aankoop en aflevering van onze auto ! Chapeau
29-8-2021 10:37:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Top bedrijf we waren gelijk welkom en een droom auto gevonden met inruil alles ging snel en goed ik zou altijd bij deze bedrijf een auto kopen dus kopers IJmuiden daar zitten ze.
18-8-2021 22:01:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Wij waren al enige tijd op zoek naar een volkswagen tcross. Wij kwamen uiteindelijk bij occasionland terecht. We hebben een heel eind gereden, maar het was het waard! Het personeel ontving ons heel aangenaam in een prachtige showroom. Wij hadden nog een aantal extra wensen. Deze werden netjes opgepakt en op tijd geleverd voor onze vakantie. Wij willen occasionland nogmaals bedanken voor de service en het snelle schakelen en uiteraard voor de champagne die wij op vakantie lekker gaan opdrinken ;) Darryl Hart
12-8-2021 10:21:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Keurige behandeld als klant, met veel geduld en tijd voor de klant. En mooie auto,s te koop.
26-6-2021 22:22:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Goede communicatie en leuk hoe ze het brengen bij Occasionland. Transparant en veel service.
28-5-2021 09:05:05
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik beveel occasionland aan
27-5-2021 11:02:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Ik ben erg goed geholpen bij Occasionland. Ze zijn heel vriendelijk en flexibel. Heb mijn droomauto in ieder geval gevonden!