Zoek nu je droomauto

Zoek nu je droomauto

Occasionland
5.0
Gebaseerd op 11 beoordelingen
powered by Google
Barbara de Klerk
Barbara de Klerk
11:27 09 Jun 22
Een tijd geleden een VW T-ROC gekocht bij Occassionland en mijn eigen auto ingeruild. De nieuwe auto was scherp geprijsd en ook heb ik een goed bedrag voor mijn eigen auto gekregen. Service was heel vriendelijk, altijd bereikbaar en snel antwoord. Ook levering van de auto was heel snel. Al met al erg tevreden over Occassionland!
Mehmet Yalcin
Mehmet Yalcin
13:42 01 Nov 21
Deskundig, vriendelijk en servicegericht. Helaas is dit niet meer vanzelfsprekend, maar bij Occasionland van A tot Z geholpen met heel veel geduld. Absolute aanrader!Nota bene, mooi en jong aanbod voor mooie prijzen! Ga zo door!
marcel ros
marcel ros
15:00 27 Oct 21
Wij hebben deze maand een Kia Niro bij occasionland gekocht. We zijn uitstekend geholpen en tot aan de aflevering super goed geholpen Heb echt niet aan te merken, een aanwinst voor onze regio !!! 👌
Kaweh
Kaweh
17:06 25 Oct 21
Fijn zaken gedaan vanaf het eerste contact tot aan de deal. Duidelijk en erg vriendelijke eigenaars. Ik zou hier zo weer een auto willen kopen!
F Yaz
F Yaz
13:16 24 Oct 21
De heren van occasionland zijn vriendelijk, deskundig en betrouwbaar. Afspaken worden nagekomen, ook achteraf nadat ik mijn auto had gekocht. Dit bedrijf is zeker een aanrader!!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader